Monday, April 18, 2016

Nye ting har skjedd!

Ja, da har jeg giftet med siden sist. Jeg har giftet meg med min beste venn! Han er en kjekk, fin og snill mann! ( Kort fortalt)
Guds godhet er stor! Jeg har fått Morten som min ektemann! Mannen som har vært i mitt liv i flere år! Mannen som jeg elsker og føler meg trygg med, kan være meg selv med å både smile og gråte. Og ikke minst vil han følge Herren min Gud. Det er den viktigste kvalifikasjonen med han. Han vil vandre den veien som Herren vil at vi skal vandre. Det er så godt! Det er ingen ektemann som er bedre enn en mann som vil følge Herren!

Vi venter også barn som er en gave fra Gud! Det er bare Gud som kan gi liv og Gud som kan ta liv. "Herren slår i hjel og gjør levende. Han fører ned i dødsriket og fører opp igjen." 1.Samuelsbok 2:6 Alt er i Hans hånd og ingen makter å gjøre noe uten at Han har tillat det.
For noen år siden fortalte legen meg at jeg kanskje aldri kunne få barn. Det kunne i hvert fall være vanskelig å bli gravid. MEN leger spår, MEN GUD RÅR! Ikke mange månedene etter bryllupet ble jeg altså gravid! Gud har alt i Sin allmektige hånd! Takk store og gode Gud!
" Men nå, Herre, Du er vår Far. Vi er leiren, Du er den som former oss. Vi er alle sammen et verk av Din hånd." Jesaja 64:7

2 comments:

Rudi said...

Gratulerer så mye, med alt det gode, og lykke til med det store ansvaret det er å fostre barn. Tror nok dere kommer til å klare det godt, men som du nevner selv, å gå Guds vei er alltid best. Så la alltid barna få lære Gud å kjenne, så går det så godt :D

Katrine said...

Tusen takk!
Amen! Ja, vi må lære barna det, det e det aller viktigste vi kan lære dem.
Tusen Takk for kommentaren Rudi!
Ønsker deg Guds rike fred og glede på din vei :)