Sunday, April 24, 2016

Vi har mye å være takknemlige for, bare let!

Denne uken har vært mye besøk, har vært bursdag noen dager og ellers besøk av og hos familie. Det er kjekt. Legger ut noen bilder av meg og min kjøre fra to av besøkene. Det er kjekt å få være med familie. Det er noe som Gud har gitt oss. Det er viktig å alltid takke Herren for familie.
I dag har Morten fått brukt energi med å leke med onkel unger. De synes det er svært så gøy å leke med han. Ene onkel ungen har en standard setning: "Morten se her." Det er så koselig. Har hendt at det ikke har spilt noen rolle for om at jeg er der så lenge Morten er der.  Jeg er veldig takknemlig for de fantastiske tante ungene våre.
 

Ellers så har det snødd her, som sikkert i resten av landet også, tenk det den 23. April snør det i Norge. Det er morsomt med været altså, det er nå Gud som bestemmer været. Så Han har nok en mening med det. Det er viktig å være takknemlig for været også! Tenk at vi faktisk har slik skiftende vær! Tenk på de som faktisk aldri har opplevd snøbyger.
 
Vet du, vi har mye å være takknemlig for. Det er bare å velge å se det. I Bibelen står det at vi skal takke under alle forhold. Altså uansett skal vi takke! Det er egentlig ikke så vanskelig å finne noe å takke for om man bare går inn for å finne noe. Vi kan takke for genseren vi har på oss, vi kan takke for den fine fargen på gresset, vi kan takke for solen. Vi kan takke for omstendighetene vi er i, enten de er tøffe eller lette.
Personlig så vet jeg at det hjelper å være takknemlig enn å grave meg ned i kjipe omstendigheter. Det er ikke alltid like lett å se det der og da, men det å ville prøve å se det positive vil nesten si å skifte briller. Selv så var jeg veldig negativ i begynnelsen av svangerskapet da jeg var veldig mye dårlig. Men jeg har heldigvis en mann som elsker meg og sier ifra, så han sa ifra. Det gjorde noe med meg så etter Guds hjelp så forandret jeg meg. Det var ikke lett, men det er mye bedre. Jeg hadde da ingen grunn til å syte! Jeg har jo faktisk Guds skaperverk og mirakel inne i meg!
Tenk på det!

" takk under alle forhold! For dette er Guds vilje for dere i Kristus Jesus." 1.Tessalonikerne 5:18

2 comments:

Unknown said...

Så morro å se denne bloggen jeg tilfeldigvis kom over...det ble dere 2 til slutt ja <3 så bra.Du husker sikkert ikke meg men jeg er datter til rune som jobbet på Varna

Katrine said...

Veldig kjekt at du kommenterer her og at du har lest bloggen min Nina. Jo jeg husker deg! :) Hihi ja det tok noen år før jeg virkelig fikk øyet for gutten min <3 Gjerne følg meg å lese her:)